Päivä 218

Nyt on keskiviikko ja ehkä olen miljonääri. Tein Viking Loton. Luulen kuitenkin, että en ole. Olishan se kiva…

Mä olen vähän kasannut itseäni. Juteltiin miehen kanssa, muun muassa. Nyt on tälle viikolle huomiseksi suunniteltu pyöräily. Ehkä käyn kaupassa fillarilla? Perjantaina aion käydä 45 minuutin kuntospin-tunnilla, lauantaina on PT-treeni, sunnuntaina aion mennä kahvakuulaan. Ensi viikon treenit päätän tuon PT tapaamisen perusteella. Sen verran tiedän jo ensi viikosta, että tapaan yhden ystävättäreni ja käymme yhdessä pitkällä kävelylenkillä. Tulee samalla monta kärpästä, näkee ystävää ja voi jutella, mukavaa liikuntaa eikä tule juotua kahvia ja syötyä pullaa 🙂

Tämän kuun 20 päivä menen tyttäreni kanssa Flamingo Spahan. Hän on viimeisillään raskaana ja viimeeksikin kun oli, käytiin vähän ennen synnytystä yhdessä siellä saunomassa, rentoutumassa ja rupattelemassa. Siellä on muistaakseni 7 erilaista saunaa (saattoi niitä olla yhdeksänkin), mineraalivesiallas, jossa on mukavan viileää ja suolaista vettä ja kun pistää korvat veteen kuulee rentouttavaa musiikkia, lisäksi siellä on matala lämminvesiallas ja ravintola. Vettä saa ilmaiseksi ja sitä siellä kyllä kuluukin. Ai niin, on siellä suokahuonekin.men tosin oikein ymmärrä sitä.

Syyskuussa aion osallistua reumakävelyyn ja yllättäen taidankin saada sinne kävelyseuraa. Se on mukavaa. Kävelymatkat ovat 1km ja 3km. Hei, se ON REUMAkävely, ei Helsinki City maratoni.

Vielä on ollut 27-28C ulkolämpötiloja, mutta jostain on tullut kova tuuli, joka helpottaa kummasti. Portugalistakin muistan sen ihanan ja samalla petollisen tuulen. Sitä ei 32C tuntunut missään siinä tuulessa, mutta nahka kärähti niin, että olin ihan kuumeessa yhden yön. Olin silloin elämäni ensimmäisellä aurinkolomalla ja pikkuisen idiootti ja ahne sen auringon perään. Otin silloin yläosattomissa aurinkoakin kun muutkin teki niin. Nyt ei ruskettuisi vatsa ollenkaan jos ilman yläosaa aurinkoa palvoisin 😉

Aika käydä unten maille kun aamulla pitäisi olla aikaisin duunissa. Lähinnä sen takia, että ennättää ennen pahinta ruuhkaa perille.

Öitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s