81. päivä

Ihana aurinkonen päivä. Mies oli huomaavinaan, että aina kun käytän maitotuotteita alkaa melko pian niiden nauttimisen jälkeen yskittää ja ahdistaa henkeä. Olen itse moista pohtinut ja toden totta, aamukahvilla alkoi jo röhityttää kun laitan maitoa kahviin. Tempaisin vielä lasillisen mustikkapiimää ja pian puristi rinnasta ja yskitti. Täytyypä tehdä ihmiskokeita itselläni.

En ota nyt painosta ja liikkumisesta stressiä. Kun olen täysin terve, jatkan sitten. Lakkasin pitkästä aikaa kynnetkin tänään ja treffaan iltapäivällä ystävän keskustassa. Eiköhän me valkkarilasilliset hörpätä salaatin kera tai jotain.

Eilen puhuin lähisukulaisen kanssa erästä melkoisen uhanalaista kieltä. Lapinpöllölle kiitos niistä parista kirjasta, jotka lähetit.

Aurinko paistaa, tästä tulee hyvä päivä 🙂

2 kommenttia artikkeliin ”81. päivä

  1. Lapinpöllö

    Minä leivoin täytekakun, koska teki niiiin paljon mieli. Vietiin lapset laskettelemaan ja sillä aikaa rempattiin kylppäriä ja leivoin. Laitoin väliin liivatteella kahvin makuista täytettä miehen toiveesta. Muutoin oisin laittanut mansikkarahkaa, mutta onhan tuo kahvitäytekin ihanaa. Lapset tulivat nääntyneinä kotiin viiden aikaan ja kakku oli heille varmaan mukava yllätys.

Jätä kommentti