79. päivä

Olipas mukava päivä. Aamu alkoi laskunmaksulla. Se on sitä ikävintä puuhaa, mitä tiedän. Sitten jotenkin tein kaiken tosi hitaasti ja lähdin pikkuisen liian myöhään ärrälle lataamaan bussikorttia ja Prismaan ostamaan marsipaania. Ostin myös ciabatta-sämpylöitä ja isohkon ruukkunarsissin, sillä olin lähdössä kylään. Sairauslomalainen kohtasi vapaapäiväläisen. Ehdotin kyseiselle ihmiselle, että voisin tulla kylään kunhan tästä joskus toivun ja kun saadaan aikataulut sopimaan, mutta hänelläpä sattui olemaan vapaapäivä ja kutsui kylään heti! Niin, kävin kylässä ihmisen luona, jonka olen tuntenut seitsemänvuotiaasta asti. Voisin sanoa, että taitaa olla pitkäaikaisin ystäväni.

Takaisin Prismaan ja sen jälkeiseen elämään. Menin bussilla erääseen kaupunginosaan, jossa oli tarkoitus vaihtaa toiseen bussiin ja mennä määränpäähän, mutta koska olin aamunkin onnistunut hitailemaan ja säätämään se jatkui edelleen. Mun piti olla perilla klo 11. Vartin taisin loppupeleissä olla myöhässä. Tiesin, että määränpäähän ei ole pitkä matka ja se aika, jonka joutuisin pysäkillä jatkoyhteyttä odottamaan olisinpitempi kuin aika, joka minulla menee kävelemiseen. Sää oli ihana ja vaikka yskitti välillä ihan hel**tisti, oli kiva kävellä. Ystäväni tuli vastaan.

Ojensin hänelle kukan, ciabatat ja marsipaanit. Juteltiin niitä näitä, selvitettiin tilanne ja hyppäsin hoitopöydälle. Kylläpä niitä kipeitä kohtia taas löytyikin. Mulle iski kauhea puheripulikin. Onneksi ei oikeaa. Sitten hoidon jälkeen syötiin, tehtiin marsipaaniruusuja ja koristeltiin niillä kuorrutettu kääretorttu. Oli mukavaa 🙂 Ystävän lapset tulivat koulusta ja itse suoriuduin ajoissa bussiin, joka meni pysäkiltä 15:30 ja olin kotona 15:55.

Tuntuu, että limaa ja räkää on nyt pitkin iltaa noussut pois keuhkoista. Jospa tää tästä vielä iloksi muuttuisi. Työkaverikin pisti viestiä, että töissä on tylsää ilman mua 🙂 Olen nyt ohjeiden mukaan juoda tänään paljon vettä ja vaikka tuo mun virtsarakko onkin paljon normaalia pienempi niin en ole silti erityisen paljoa vessassa juossut. Minne ne vedet oikein menee??? Nappasin äsken melatoniinia – ajattelin mennä ajoissa nukkumaan ja nukkua hyvin.

Yksi kommentti artikkeliin ”79. päivä

  1. Lapinpöllö

    Juu llaskujen maksu on inhaa hommaa. Eilen tuli vielä karhukirje kun en ollut maksanut jätemaksua. Missähän sekin lasku oli, varmaan lehtikasassa. No olipa tympeetä maksaa 5 euroa muistutuslisää. Kiinteistöverolasku tuli myös ja huomasin, että koittavat veloittaa 70 euroa liikaa. Mietin, että ollaanko nyt sitten maksettu joka vuosi liikaa ja eihän se auta kun ruveta tutkimushommiin ja tekemään korjauspyyntöä, plääh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s