Viideskymmenesneljäs päivä

Eilinen kamala syöminen ei vaikuttanut painoon mitenkään vaan kylläpä tulee helmikuun kutistumiskäyrä näyttämään PAHALTA! Se on vaakasuora. Niin, onhan tässä vielä viisi päivää aikaa kääntää sen suuntaa. Huomisesta alkaen tiukka tsemppi ja ruokavalio. Liikkumaankin taas pystyn, mutta yhä pelkkä kävely nostaa sykkeen melko korkealle.

Loop tulkitsi mun tämänpäiväisen puolentoista tunnin kävelylenkin juoksuksi! Ja oikeasti en ottanut yhtään juoksuaskelta. En hypännytkään. Laitoin lenkille myös sykevyön ja lähettimen, mutta joku tuossa mättää nyt. Se yhteys taas pätki eikä mennyt heti päälle, vaikka kuinka pidin Looppia lähettimen lähellä. Niin Ä-R-S-Y-T-T-Ä-V-Ä-Ä! Kaivan kohta sykemittarin lipaston laatikosta. Loopista vielä…onhan se aika kiva kun se tavallaan patistaa liikkumaan ainakin se tavoitteen täyteen ja vähintään sen 10000 askelta, mutta joku siinä on alkanut tuntua sellaiselta isoveli valvoo-meiningiltä….

Huomenna olis työpäivä. Aamusta lääkärille ja iltapäivällä joutuu lähtemään aikaisemmin töistä kun lapsella on koulussa vanhempainvartti. Hieman ärsytti kun mies alkoi heti pohtia pääseeköhän hän vai ei. Jumalauta, me ehdotettiin tuota päivämäärää opettajalle niistä vaihtoehdoista juuri HÄNEN kalenterinsa perusteella joten vedän kyllä herneen palkoineen ja koko varren kera nenääni kohta jos hän suvaitsee ilmoittaa, että ei ennätä tai jos päivämäärää pitää siirtää. En tasan tarkkaan aja edestakaisin huomenna varsinkin kun tuulilasinpesuneste on taas lopussa. Ärsyttää tuollainen tärkeily ihan suunnattomasti. Ihan kuin minun työni ja menemiseni olisivat jotenkin vähempiarvoisia. Ilmeisesti meidän ei pitäisi lomailla yhtä aikaa siten että olemme kotona tekemättä varsinaisesti mitään ja kun lisämausteena on meikäläisen sairastelu. Niin, en todellakaan ole ymmärtäväinen puoliso. Tietyllä tavalla olen hyvinkin helppo ja joustava ihminen ja hyvin reilu, mutta auta armias jos vastapuoli ei tajua antaa mitään takaisin. Silloin mä en ole helppo enkä reilu enkä millään muotoa mukava ihminen. En myöskään jousta tai anna armoa. Vuoroin vieraissa vai miten se meni? Ystävien kanssa ei ole koskaan sitä ongelmaa etteikö toiminta olisi vastavuoroista. Toisaalta, ystävien kanssa ei asuta. Niin tai näin, taitaa olla normisettiä kun ketuttaa mennä töihin eikä loma mennyt ihan kuten sen suunnittelin. Mun pitinliikkua joka päivä ja piti kokkailla kun on kerta aikaa….nooo….ei kumpikaan kokkaillut pahemmin ja vain toinen meistä liikkui, se joka oli terveenä. Ja se en ollut minä. Nukuttua kummiskin tuli hyvin ja sekin on kyllä harvinaista.

Joo. Mulla on taas se jokakeväinen vapaudenkaipuu iskemässä. Tiedän, että ruoho ei ole muuallakaan sen kummemman väristä, mutta jotenkin keväisin alkaa aina tutut kuviot, tavat jne ahdistaa. Ja kuten ennenkin, tämä menee ohi. Mulla on asiat hyvin. Oikeasti, mutta tänne omaan pikku blogiini voin rauhassa purnata.

Odotan kovasti sitä kun luultavasti toukokuussa käydään taas tätiristeilyllä. Pääsee pariksi päiväksi pois tutuista ympyröistä ilman perhettä. Odotan toki yhteistä reissuammekin kesäkuussa. Siis kun lähdetään koko perhe yhdessä Turkkiin. Ollaan katsottu jo ziljoona kertaa kuvia ja videoita sekä omia kuviamme kyseisestä paikasta kun olemme käyneet Turkissa jo viisi kertaa. Neljästi Alanyassa ja kerran Sidessä ja Alanyassa olemme olleet kahdesti samassa hotellissa, jonne menemme kesällä jo kolmannen kerran. Se on mainio hotelli! Reissuissa meillä on aina kivaa!! Siinä onkin motivaattoria tähän kutistumiseen. Ai niin ja keväällä menee yksi serkkukin naimisiin, sinnekin on ymmärtääkseni kutsu tulossa enkä halua taas kuulla tädeiltä, miten pulska olen. Huokaus. Nyt rupes taas ahdistamaan….

No mutta hei – mä olen melkein terve!!! Jee jee, siitä on hyvä ponnistaa maaliskuuhun 🙂

Yksi kommentti artikkeliin ”Viideskymmenesneljäs päivä

  1. Lapinpöllö

    Minäkin tahdon tätiristeilylle!!!! Tai ees risteilylle… Siitä on ziljoona vuotta kun viimeiski risteilin ja silloinkin olin sairaaas…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s