Neljäskymmenesyhdeksäs päivä

Ja mulla on vähän huono olo. Suoli tyhjenee ja tyhjennyksen tuote HAISEE todella pahalle. Jostain se on nyt hermostunut tuo mun vatsa. Ehkäpä antibiooteista. Luojan kiitos, että tänään on viimeinen päivä kuuria.

Aattelintunnin verran tässä istuskella, päivittää blogia, pelailla candy crus sagaa ja hay dayta ja sitten vois lähteä lapsen kanssa ulkoilemaan.

Painonpudotuksessa on nyt todella laitettava iso vaihde päälle, muuten olen yhä Miss Ryhävalas kun toukokuussa pitäisi laittaa juhlamekko päälle serkkutytön häihin tai kesäkuussa laittaa biksut päälle Alanyassa. Mies väittää, että hänen konsteillaan painoni putoaisi nopeasti. Varmasti näin, mutta eipä mun hermot sitä todennäköisesti kestäisi. Kuka haluaisi alkaa mun painonpudotuksen PT:ksi?

Tässä tämänhetkinen sivuprofiili

20140218-100655.jpg

4 kommenttia artikkeliin ”Neljäskymmenesyhdeksäs päivä

    1. Voi olla. Niin tai näin, mitta siihen, että kun mä otan karkkia niin nousee älämölö, miten mä en sitä voi syödä alkaa olla melko täynnä kun samaan aikaan asiasta kommentoija saattaa olla itse syönyt päivällä pizzaa. Ei se sinällään mun päätökseen syönkö karkkia vaiko en, vaikuta. Se vain vaikuttaa siihen miten ja missä syön herkkuja. Syön niitä kun en ole kotona tai kun kommentoija itse poistuu kotoa. Olen useamman vuoden jo yrittänyt kommentoijaa saada tajuamaan, että hänen kommentointityylinsä vain pahentaa tilannetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s