Neljäskymmenesensimmäinen päivä

Käyrä taipui vihdoinkin vähän alaspäin. Päivän aamupaino on 85,2kg. Phuuh. Tällä viikolla päästään 84 kiloon, eiks niin?

Terve en ole vieläkään. Just luin jonkun uutisen, että usein kun sairaus pitkittyy kyse on siitä, että saa vaan vanhan taudin perään uuden taudin. Niin tai tai näin, alkaa jo kyrpiä tämä niistäminen ja yskiminen. No, vielä on 324 päivää kutistumisurakkaa jäljellä ja voihan se olla, että jatkuu sen jälkeenkin. Näin viime yönä unta, että painoin 58 kiloa. Harmi, että heräsin.

2 kommenttia artikkeliin ”Neljäskymmenesensimmäinen päivä

  1. Lapinpöllö

    Sulla oli viime viikolla linkki kyykkytestiin ja minä tyttö tein sen lauantaina. Nyt on niin kipeet reidet, että rappusia mennessä kuuluu joka askelmalla ”au”. Ilmeisesti en ole käyttänyt kyseisiä lihaksia viiteen vuoteen mihinkään. En tiedä teinkö oikein, koska tulos oli niinkin paljon kuin 41. Ehkä tuolla crosstrainerilla polkeminen liittyy jotenkin asiaan.

  2. Tosi hyvä tulos! En ole sitä itse vielä tehnyt. Odotan pöpön poistumista kropasta. Pitäisi kyllä tulla hyvä tulos, koska sen verta paljon kyykkään vaan mistäpä tuota tietää.Niin huomiselle on varattu aika lääkärille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s