Kolmaskymmenesseitsemäs päivä

Vaaka näytti 85,5kg. Huokaus. Pääsispä liikkumaan. Nenän tukkoisuus alkaa helpottaa, mutta kurkkuun sattuu. Oikein pistää. Töissäkin oli yks sun toinen sairauslomalla flunssan takia. Reumalääkärikin soitteli verikokeista, joissa kävin viime viikolla. Tulehdusarvot vähän koholla, mutta se johtui tästä räkiksestä. Hemoglobiini oli 140, muuten kaikki arvot olivat normalisoituneet joten siirryn taas terveyskeskukseen omalääkärin seurantaan reumapolin sijaan. Hyvä niin. Haluaisin päästä kokonaan eroon reumalääkityksestä, vahvasti uskon, että se voisi olla mahdollista. Joka tapauksessa, jos reumaa ja tätä riivatun flunssaa ei lasketa, mä olen terve kuin pukki. Ovatkohan pukit terveitä? Tarkoitetaanko kyseisellä sanonnalla eläimiä vaiko kevytkenkäisiä miehiä? Vai kenties joulupukkia?

Eka työpäivä oli melkoinen. Huh huh. En edes yrittänyt selvittää kaikkea mahdollista vaan tein ihan rauhassa juttuja. Ihanin palaute tuli maailman toiselta puolelta asiakkaalta kun häneltä tuli sähköpostia:”Thank God you are back!” 🙂

Ai niin, huomasinpa tänään, että kaikkien rintaliivien kuppeihin on tullut väljyyttä. Laihdun siis tisseistä. Alushousut ovat myös löystyneet joten ilmeisesti kutistumista on oikeasti alkanut tapahtua!!!

Vielä illan päätteeksi, hyvää saamelaisten kansallispäivää. Itsehän olen puoliksi kolttasaamelainen ❤

4 kommenttia artikkeliin ”Kolmaskymmenesseitsemäs päivä

 1. Lapinpöllö

  Joko on parempi olo?
  Tuollaiset positiiviset palautteet asiakkailta ovat mukavia (ja myös työkavereilta).

  1. No tää tauti ei helpota, muuttaa muotoaan vaan. Duact pitää röörit sen verran auki, että saa rään tulemaan ulos. Se vaan, että siinäkin on 10 päivän käyttörajoite. Yskä on tullut vieraaksi. Ihan kohta alkaa viikonloppu!!!!

 2. teresa

  Ookko kokeillut magneetteja reumakipuun? Suosittelen! Mie olen puolittanut kipulääkkeiden määrän magneettien avulla…;)

  1. No sillai, että kun kävin vuoden verran vyöhyketerapiassa niin silloin mulla oli magneetteja vähän vaikka missä. Nyt on ollut (kop kop) kivuton jakso reuman suhteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s