Kolmaskymmenes päivä

Ja kauhea flunssa. Räkää riittää, palelee (kuumemittari sanoi, että ruuminlämpöni on 35,6C) päätä särkee, yskittää ja kurkkuun sattuu. Mistäpä vielä valittaisin? Ahdistaa kun olen ainoa, joka noita hommia tekee, joita siis töissä teen. Ei ole tuuraajaa, ei sijaista, ei minkäänlaista apua. Jos lepään tänään täysin, kertyy taas iso taakka ja jos taas teen töitä en vaan jaksa. Melkoinen tilanne.

Turvakokeissa pitäisi käydä. Mahtaa olla ainakin osittain tulos vinksallaan. No, ne maksa-arvot lienee ne tärkeimmät. Reumalääkäri soittaa 6.2. jossain vaiheessa päivää.

Aamupaino oli taas korkeampi kuin eilen, 85,9kg. Eikös me kroppa sovittu eilen, että tänään paino on eilistä pienempi? Haloo!!!!! Et sitten uskonut. Eilen söin melko hyvin, yksi runebergin torttu sinne toki mahtui. Sellainen tavallinen, kaupasta ostettu, vähän kostutettu. Nam, on ne vaan hyviä.

No, jos mä tästä meen käymään siellä turvakokeissa. Jos hakis kurkkupastilleja kaupasta sen jälkeen ja lepäisi.

– – –

No, olo senkun huononee ja ihan vähän lämpöä on 37,1C, mutta se tuntuu. Ärsyttävää.Kävin siis siellä turvakokeissa ja mynthonin ostossa sekä apteekissa. Korviin sattuu. Ei nyt oikein kulje. No, kun tästä taudista selvitään niin sitten taas ryntään iloisin mielin salille. Ehkäpä perun huomisen pilateksen.

7 kommenttia artikkeliin ”Kolmaskymmenes päivä

  1. Lapinpöllö

    Mikä on turvakoe? Jos mulla on surkea olo, niin näyttäisi sullakin olevan. Toipumista molemmille meille! Ei mullakaan kukaan tee mun töitä jos oon poissa. Tuossa ne aina oottaa pöydällä tai postilaatikossa.

  2. Lapinpöllö

    Ok, luulin että joku työpaikan turvallisuuskoe… Että paljastatko työsalaisuuksia eteenpäin ja silleen 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s