Kahdeskymmenestoinen päivä

Vaaka v***ili heti aamusta. Painoa oli enemmän kuin eilen, ei kauheasti, mutta kuitenkin. 86,2kg. PRKL. EN tykkää, en tykkää enkä käsitä nyt syytäkään. Kalorit pysyi annetuissa rajoissa ja kulutin niitä 446 kilokalorin verran cycling-tunnilla. No, ehkäpä huomenna on toisin.

Aion käydä tuossa tunnin päästä salilla. Sitten palaan töiden kimppuun. Iltapäivällä pitää piipahtaa labrassa papa-kokeessa. Huomenna aamullakin on labra, työterveysasemalla klo 8 eli pitää lähteä kotoa seitsemän junalla eikä saa ennen labraa syödä mitään. Kolesteroliarvot ja verensokeri kai sieltä huomenna katsotaan.

Etäpäivää teen eli vanuu ja venyy-päivä on tulossa. Ihanan rauhallista. Taida keittää toisen kupillisen kahvia, vaikka vatsa onkin vähän rutissut. Lisäksi on ollut fiilis, että olen sisimmiltäni melko täynnä sitä itseään, sillä niin monta kertaa olen jo tänään ennen yhdeksää käynyt täyttämässä pytyn. Siis oikeasti täyttämässä.

Sain eilen synttärilahjani myöhässä, tänään on sitten jännä tietää miten paljon sitä normipäivänä tulee askelia, kuluu kaloreita, paljonko tulee istuttua, miten nukuin viime yönä jne. Siis sain lahjaksi Polarin Loopin. Kauheasti sitä piti lyhentää. Ehkä vieläkin pitää ottaa pois vähän, mutta kokeillaan nyt ensi tällä pituudella.

– – –

Kävin yhdentoista ja kahdentoista välillä salilla. Vinttasin cross trainerilla 15 minuutta, tein penkin, ylätalja, pystypunnerruksen, hauikset ja venyttelin. Kaloreita kului vain 328. Keskisykekin pysyi loopin mukaan rasvanpoltolla. Loop on myös sitä mieltä, että mun päivän aktiivisuus on täynnä, mutta askeleita on kasassa vain 8165. 10000 askelta on päivän tavoite. Kävelen sitten vaikka edes takaisin eteisen käytävää jos en muuten saa askeleita täyteen.

2 kommenttia artikkeliin ”Kahdeskymmenestoinen päivä

  1. Lapinpöllö

    Voisinpa antaa sulle tän mun ruokahaluttomuuden muutamaksi päiväksi… Ei vaiskaan, se on aika tylsää.
    En nyt mennyt kahvitunnille vaan päätin syödä suklaavanukkaan tässä oman pöydän äärellä, koska maha murisee. Mua katotaan täällä vähän oudosti, varmaan kun en ole oma itseni 🙂 Tai ehkä minusta vaan tuntuu siltä… Hui 😀

  2. Se voi olla molempia. Susta tuntuu siltä ja sitten jos on se perinteinen pienten paikkakuntien supina päällä kun ei tiedetä, msitä on kyse eikä kehdata sitten kysyäkään. Tyhmää. Olis hyvää suklaavanukasta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s