Yhdeksästoista päivä

Kakku on selkeästi laihdutusruokaa. Painoin 500g vähemmän kuin eilen. 85,9kg. Jee! Mä suunnittelin meneväni tänään puntteja nostelemaan salille, mutta eilen illan päätteeksi tulleen migreeni. Jälkeen taidan käydä kävelemässä tunnin juoksumatolla tai vatkaanntunnin cross trainerilla. Pää on usein täsmälääkkeiden ja migreenin jäljiltä jotenkin hellä ja arka joten se on ystävällisempi vaihtoehto kävellä kuin aiheuttaa lisää paineita päähän. Ulkonakin pitää käydä, mutta mulla ei ole oikein kunnon urheiluvaatteita ulos joten jos vaan ulkoiluttais tuota kymmenenvuotiasta, että nukahtaa illalla hyvissä ajoin.

Niin, sain perheeltä lahjaksi eilen tulppaaneja, suklaatia ja Polarin Loopin plus sykevyön ja -lähettimen. Tosin ne oli joka kaupasta loppu niin saan sen sitten jälkijunassa. Mies löysi niitä ankaran etsimisen jälkeen jostain turkulaisesta verkkokaupasta niin ensi viikolla pitäisi tulla. Nyt on sitten herkuttelutonta aikaa miehen pojan synttäreihin asti. Muita herkutteluhetkiä sitten helmikuussa tarjoavat Runebergin päivä, ystävänpäivä ja taitaapa siellä olla laskiainenkin. Ja mikä parasta, viikko kahdeksan on lomaa 🙂 Niitä odotellessa jaksaa taas arkea ja laihtumista.

3 kommenttia artikkeliin ”Yhdeksästoista päivä

  1. Lapinpöllö

    Minä tykkään vatkata crosstrainerilla; pitkään sitä etsiskelin ja sitten löytyi yhdeltä paikkakuntalaiselta myynnistä. Se on ihan törkeen kokoinen, vie tilaa tajuttomasti eikä ole mikään sisustuselementti, mutta koska en juuri muuta liikuntaa välitä harrastaa, niin ihan mukava värkki. Poljen aina takaperin, sen on paljon mukavampaa.
    En nukkunut viime yönä just yhtään. Olen jättikokoinen hermokimppu huomisen takia.

    1. Ai niin, mä tykkään kävellä juoksumatolla kun siihen valitsee joko intervallin tai randomin joissa se kulma muuttuu ja muuttaa siten kävelyn raskautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s